Topplista över konferenser

Topplista över konferenser

Många stora företag väljer att förlägga sina konferenser utomlands idag. Om ert företag också har funderat i samma banor är det här definitivt en läsvärd text. Nedan får ni information och inspiration kring konferenser utomlands.

Affärsresor och konferenser utomlands

Det är förstås lättare att bjuda med sina medarbetare på en befintlig konferens utomlands. Men, om ni hellre vill arrangera en egen konferens eller arrangera en intern konferens utomlands kan ni säkert ha nytta av följande tips.

Det är ingen nyhet att affärsresorna överlag har ökat kraftigt de senaste åren. Dels så har fler företag möjlighet att låta sina medarbetare resa och dels så är det betydligt mycket lättare att jobba någon annanstans än på ett kontor idag än vad det varit tidigare. Dessutom passar många medarbetare på att förlänga sin affärsresa och turista lite också. Enligt undersökningar så menar medarbetarna att det ökar deras motivation för arbetet genom att de får resa. Utöver det är många positiva till att uppleva nya platser, delta vid inspirerande möten, sova på hotell och umgås med sina kollegor utanför kontoret.

Samtidigt visar liknande undersökningar att det inte får bli för mycket av det goda heller. För de tillfrågade har också svarat att det kan bli tröttsamt att resa för mycket, att de saknar sin familj och vill ha tid för sina fritidsaktiviteter på hemmaplan också. Det är inte heller alltid enkelt att vara ledig under en jobbresa. De flesta upplever att det är lättare att släppa arbetet när de kommer hem till skillnad från när de är på ett hotell.

Konkreta tips på resmål

Här är fler tips för er med större budget och fler kontaktytor.

Det här är en stad som uppmuntrar både till avkopplande aktiviteter och inspirerande möten. Här finns det något för de flesta företag. Oavsett om ni ska arrangera en intern konferens eller en konferens i större skala är Palma ett bra exempel. Dessutom är det ett drömresemål för många, vilket kanske är extra motiverande för era medarbetare.

I staden som aldrig sover är det lätt att arrangera en större konferens. Det går naturligtivs att bara åka hit och inspireras också, oberoende av vilken bransch ni är verksamma inom. I New York finns det många platser att upptäcka och många välanpassade lokaler och kontor för möten och större konferenser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers