Klä dig rätt till företagseventet

Klä dig rätt till företagseventet

Idag är företagsevent och företagsfester mycket vanliga. Många ser det som ett bra sätt att skapa en starkare teamkänsla på arbetsplatsen och bygga nya, starka relationer. Även om ni umgås flitigt i lunchrummet på rasten är det en helt annan sak att träffas på fritiden. Ett företagsevent kan hållas med många olika syften, men att fira jul, midsommar och milstolpar tillsammans hör idag till standarden.

Oavsett om det är ditt första eller femte företagsevent du ska gå på är frågan nästan alltid densamma – vad ska man ha på sig? När du klär dig för ett företagsevent är det viktigt att komma ihåg att trots att eventet äger rum på fritiden, är du inte 100 % ledig. Det innebär att du fortfarande kommer behöva visa upp din bästa sida för dina kollegor såväl som chef och företagets samarbetspartners.

Välj rätt kläder till eventet

Med det sagt behöver du alltså se till att du väljer rätt skor till klänning, dress, kostym eller vad helst du väljer att ha på dig. På NA-KD hittar du ett stort utbud av skor som passar till klänning och som kommer få dig att utstråla precis den självsäkerhet du vill utstråla. Här hittar du skor med lägre klack för den som vill hålla sig närmare golvet och minska risken för ömma fötter, men du hittar också platta skor såväl som skor med högre klack för företagspartyt.

Kläderna säger mycket om dig. På ett företagsevent är det därför alltid bäst att tona ner det mer än att flasha upp det. Är det en julfest kan du naturligtvis ha lite mer färg och glitter, men för det “vanliga” eventet är det bättre med en diskretare och mer formell look. Som tidigare nämnt är du där på din fritid, men det är inget disco som du går på med dina vänner. Korta kjolar och urringade klänningar, slitna jeans och rock-t-shirts bör därför lämnas hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers