Boka konferens på spa

Boka konferens på spa

Är det dags att boka konferens för företaget? Se då till att boka en konferensanläggning som erbjuder möjligheten att ha produktiva möten, avkopplande aktiviteter och goda måltider. Det är viktigt för att kunna skapa givande möten som ger energi och nya idéer inom företaget eller organisationen. Här hittar du de bästa tipsen.

Välj en avslappnande plats

Undvik stressiga miljöer när ni ska åka iväg på konferens. För att få ut det mesta av tiden är det viktigt att välja en konferensanläggning där deltagarna kan slappna av och stressa ner från den vardagliga arbetsmiljön. På så sätt blir det mer effektivt att diskutera nya idéer. Hos den Japaninspirerade spa- och konferensanläggningen Yasuragi kan du boka konferens i en fantastisk miljö. Ni väljer själva om ni vill vara där bara över dagen eller om ni också vill boka övernattning. Yasuragi är en unik plats som lämpar sig mycket väl för företagsmöten. I deras japanska spa erbjuds avkoppling i varma källor, bastu och pooler. Spat ligger omgiven av vacker natur på Hasseludden i Nacka. Ni tar er enkelt hit med bil eller båt från Stockholm City. Här finns en restaurang som erbjuder hälsosam mat och dryck till gästerna.

Varva föreläsningar med rofyllda aktiviteter

För att få ut bäst effekt av er konferens kan ni börja med ett härligt bad. Gästerna får ta del av Yasuragis badmanual som är särskilt utformad för att komma ned i varv och komma i kontakt med er inre energi och kreativitet. Avkopplingen minskar stress och genererar nytänkande, vilket gör er redo för trevliga och givande möten resten av vistelsen. Det är viktigt att skräddarsy konferensen efter gruppens behov. Workshops och föreläsningar kombineras med fördel med olika sorters aktiviteter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers