Företagsevent är kul!

Företagsevent är kul!

Företagsevent eller så kallade happenings är en mycket uppskattad aktivitet för att bygga nätverk och svetsa människor samman. Även om man sitter på aldrig så fina kontorsmöbler av yppersta klass och njuter av en underbar utsikt medan man dricker sitt färskmalna kaffe från firmans nya kaffeautomat så är det skönt att få röra på sig och komma ut och få göra någonting som bryter av mot vardagen. Många företag har insett att det är en stor nytta med ett event som stimulerar personal och kunder. Med ett riktigt utformat event ökar kreativiteten enligt utförda försök och tester.

Vad kan man då tänka sig för olika företagsevent? Man kan till exempel samlas för att lösa olika gåtor och uppgifter gemensamt i grupp. Detta uppmuntrar till samarbete och man lär känna varandra bättre. När en kollega eller en kund under stor tidspress och uppmuntrande tillrop ska försöka få bollen i hålet eller trä in tråden genom nålen innan tiden går ut så kan sidor av en person upptäckas som aldrig tidigare har setts. Eller varför inte göra en modern variant av hela havet stormar med firmans kontorsmöbler strategiskt utplacerade?

Utveckling förmedelst nya och spännande aktiviteter i vilken form det än vara, är alltid en positiv kraft. Kreativiteten kan flöda och tidigare låsningar kan lösas. Att under avslappnade former få tillbringa tid tillsammans med kollegor och/eller kunder bidrar till ett bättre företagsklimat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers