Företagsevent med kontor i olika städer

Företagsevent med kontor i olika städer

I dagens globala samhälle är det många företag som har kontor i olika städer eller till och med i olika länder. Att anordna ett företagsevent med kontor utspridda på olika geografiska platser kan vara lite klurigt, men det är inte omöjligt. Här får du smarta tips på hur du kan gå tillväga.

Digitala företagsevent

Ett digitalt företagsevent är lösningen för företag med kontor i olika städer. Med planering och kreativitet kan medarbetare från hela världen mötas online. Företagsevent är viktiga för att främja teamkänslan och få alla medarbetare att känna sig inkluderade i företaget. Detta är framför allt viktigt när en del av verksamheten är outsourcad till en extern aktör. Det blir allt vanligare att svenska företag outsourcar tekniska delar av företagets verksamhet till externa specialister. Företaget Beetroot är ett exempel på en extern aktör som kan erbjuda specialisthjälp i form av utvecklingsteam, designers och programmerare. Beetroots konsulter blir dina samarbetspartners, trots att de är placerade på Beetroots kontor i Ukraina. Med andra ord arbetar ditt företag och de externa konsulterna som ett enda inhouseteam. Det är viktigt att alla lär känna varandra, diskuterar och utbyter kunskap trots den geografiska distansen. Ett digitalt möte i form av ett företagsevent är lösningen. Det kan bland annat ske med en stor skärm i respektive kontor.

Digitalt anpassade aktiviteter

Kom ihåg att anpassa aktiviteterna efter förutsättningarna. På ett digitalt företagsevent krävs aktiviteter som är digitalt anpassade. Endast fantasin sätter gränser för vad ni kan göra. Olika former av turneringar, frågesporter och spel är alltid uppskattade av medarbetare och de fungerar utmärkt på ett digitalt företagsevent. Glöm inte bort att bjuda på dryck och mat trots avståndet. Detta kan enkelt lösas genom att utse en ansvarig vid respektive kontor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers