Underhållning eller inte?

Underhållning eller inte?

Om du har bestämt dig för att ta på dig ansvaret att arrangera en firmafest av något slag är det förstås viktigt att tänka på var festen ska äga rum, när festen ska äga rum, om det ska bjudas på mat och/eller dryck. Men, den frågan som experterna menar att många fastnar i är huruvida det ska förekomma en extern part som underhåller era medarbetare eller inte. Här får du för- och nackdelarna med att hyra in underhållning.

Att hyra in extern underhållning till firmafesten

Det finns ett stort utbud av artister och underhållare idag. Samtidigt innebär det inte att ni inte klarar er lika bra utan. Och att utbudet är stort betyder inte nödvändigtvis att alla är bra eller håller hög kvalitet. Det är viktigt att för det första se över budgeten, tillåter den att du lägger pengar på att hyra in någon form av underhållning? Om den gör det så börjar den stora urvalsprocessen. Gör inte misstaget att välja första bästa coverband utan ta uppgiften på allvar och studera de alternativ som finns noga.

Det är också viktigt att ta hänsyn till vad medarbetarna vill och hur lokalen ser ut. Exempelvis är det dumt att erbjuda musik som underhållning samtidigt som medarbetarna äter eller pratar med varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers