Så lyckas ni på liten budget

Så lyckas ni på liten budget

Det är aldrig roligt när budgeten inte går ihop. Att inse att ni inte har råd med kompetensutveckling eller konferenser på grund av andra kostnader ses ofta som något negativt som inte går att göra något åt. Men, här kan du läsa mer om hur ert företag kan använda era interna förutsättningar för att kompetensutveckla varandra.

Ett internt koncept att lära sig av

Att låta sina medarbetare hålla i en föreläsning på arbetstid kostar inte företaget något extra. Inte heller kostar det något extra att ägna en hel dag åt att lära känna varandra bättre. Samtidigt ger båda alternativen företaget så mycket tillbaka. Ett företag med god sammanhållning och ett öppet samtalsklimat har mycket större potential att lyckas än ett företag som saknar de bitarna. Därför är det värt att investera arbetstid i era medarbetare, om ni inte kan investera pengar från budgeten så borde ni ändå kunna investera lite av er tid.

De interna föreläsningarna behöver inte vara relaterat till medarbetarnas vanliga arbetsuppgifter. Det kan också handla om hobbys som medarbetarna har eller likande. Det finns dessutom ännu fler tips och trix för att lyckas oavsett budget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers