Så skapar du ett lyckat företagsevent

Så skapar du ett lyckat företagsevent

Genom att anordna ett företagsevent kan du bland annat bygga ditt varumärke, stärka dina kundrelationer och marknadsföra dina produkter. Det är viktigt att deltagarnas upplevelse prioriteras för att eventet ska vara lyckat. Här hittar du de bästa tipsen.

Anordna eventet på kontoret

Planering är mycket viktigt för att lyckas med eventet. Börja med att planera syftet med tillställningen, målgruppen och antalet deltagare. Därefter bör du leta efter en passande lokal. Ett tips är att anordna eventet på kontoret för att skapa en mer personlig prägel. Hos yta.se hittar du lediga kontor i Stockholm som ditt företag kan hyra. Deras kontorsexperter hjälper dig gärna att hitta det kontor som passar dina behov bäst. Om du exempelvis vill anordna regelbundna företagsevent och workshops är det en god idé att välja en kontorslösning med mötesrum som går att hyra eller låna.

Ha ett tydligt syfte med eventet

Vad vill du uppnå med eventet? Vill du introducera och marknadsföra en ny produkt eller vill du göra en marknadsundersökning under mer avslappnande former? Företagsevent kan utformas på många olika sätt beroende på syftet.

Planera gästlistan

Att gå på ett företagsevent ska vara roligt och intressant för alla involverade. Därför bör du planera deltagarantalet och gästlistan noga. Utgå ifrån eventets syfte och målgrupp och planera gästlistan därefter. Är det ett event för kunder, medarbetare eller för partners?

Skicka inbjudan i god tid

Sist men inte minst bör du skicka inbjudningarna i god tid för att försäkra dig om att så många deltagare som möjligt kan komma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers